Lär känna oss

Det är vi som är ClearIT.

ClearIT är ett svenskt företag med huvudkontor i Stockholm. I ljusa lokaler på Södermalm sitter vi och arbetar med en enda sak, kontaktcenterlösningen Clear Interact. I övriga norden och på Irland har vi förutom kunder även återförsäljare och samarbetspartners som vi arbetar tillsammans med. Företaget grundades år 2000 och vi kan stoltsera med att flera kunder från den tiden är med oss än idag.

Många av oss som arbetar här har också varit med sedan start och av de som valt att prova på annat har flera kommit tillbaka igen. Vi tror att det beror på att vi har härliga kunder som vi arbetar nära med och att alla vi som jobbar på ClearIT trivs och har roligt på jobbet.

Möt vårt team

Vi vill gärna ge dig en chans att lära känna några av oss som arbetar här lite närmare.

Peter Lindahl

Utvecklare

Eller “Head of IVR” vilket är titeln han går under internt, det är här IVR-magin skapas. Peter är gladaste killen på kontoret och den som får (de flesta av) oss att gå ner i dagens planka. I skrivande stund är vi uppe i mäktiga 2.15 minuter. Det kanske slutar med att vi allihop tränar med PT 2 ggr i veckan. Precis som Peter gör.

Madeleine Miljeteig

Supportchef

Vår stadiga klippa Madde är inte bara delägare utan även en av ClearITs grundare och har varit med från dag ett. När hon inte håller kvartalsmöten, planerar kvällsjobb eller rent allmänt styr upp supportavdelningen så ligger skidåkning i Björnrike högst upp på listan.

Marcus Kero

Systemtekniker

Inte att förväxla med lillebror Martin Kero, supporttekniker på ClearIT. Marcus är den som ser till att tekniken fungerar, allt från skrivare och mobiler till vpn-tunnlar och rtp-strömmar. Räddaren i tekniknöden och klart snabbast på tangentbordet. Samtidigt ståtar han med kontorets mest pedantiska skrivbord.

Ola Hemb

Leveranschef

Ola är lite som ClearITs egen verktygslåda, han sitter på lösningar och svar på det mesta. Tveksamt om det ens finns en kund som inte arbetat med Ola på ett eller annat sätt. Förutom att vara en uppskattad och kunnig kollega är han hockeytränare i pojklaget och trogen lunchtränare.

Therese Nilsson

Ekonomichef/Personalchef

Det är Therese som ser till att vi på kontoret mår bra och det finns nog inget hon inte löser eller fixar. Godaste lunchen, roligaste kick-offen eller nya soffor till kontoret. Även ambassadör för ClearITs årliga kunddagar.

Ställ en fråga

Har du en fråga till en av oss? Vi hjälper dig gärna. Är du redan kund och har en supportfråga får du snabbast svar genom att ringa supporten på 08-445 02 12 eller maila på servicedesk@clearit.se.